Nederlands Duits

Reacties gasten

Rustige camping, mooie staanplaatsen met de mobilhome, sanitair vooral de douche altijd proper, een pluim voor de uitbaters, Julie en Adriaan vriendelijk en zeker behulpzame mensen.

Rudy en Erna uit België

Het Arsenaal

Klik om afbeelding te openenHet Arsenaal, avonturenwereld voor jong en oud.
Van het bovendek tot in het donkere ruim, in dit voormalige wapenarsenaal, waarvan Napoleon nog de fundamenten bouwde, is van alles te beleven. U ziet en hoort over de roemruchte schepen die in vroeger tijden over de wereldzeeën hebben gevaren en griezelt in het Piratenhol van ongure types.
En met kapitein Zwartbaard beleeft u zelf een bloedstollend vaartochtje. Na dit avontuur spoelt u aan op het schateiland waarna u in het 65 meter hoge kraaiennest kunt genieten van een spectaculair uitzicht.

Weleens een rog geaaid?
In de onderwaterwereld volgt u de wondere dierenwereld onder de waterspiegel van de Noordzee. Weleens een rog over z'n buik geaaid? Hier mag dat!
En in piratenrestaurant 't VoorOnder kunt u tenslotte genieten van heerlijke gerechten.

Nieuw
Tropische vissen in de Onderwaterwereld. U duikt onder water in een tropische zee. Door de ronde kijkvensters van onze onderzeeër ziet u een prachtig tropisch rif met de meest kleurrijke vissen, zoals de felgeel gekleurde doktersvissen, opvallend gestreepte wimpelvissen en oranje anemoonvisjes.

Adres:
Het Arsenaal
Arsenaalplein 1
4381 BL Vlissingen
Tel.: 0118-415400
Internet: www.arsenaal.com
e-mail: info.arsenaal@wolmail.nl
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen