Nederlands Duits

Reacties gasten

wir können Ihnen nur sagen, es ist ein ganz besonderer Platz. Man findet dort Ruhe und Entspannung. Die Umgebung lädt zum Fahrrad fahren ein, das Wasser ist in unmittelbarer Nähe.Ganz besondere Ausflugziele.

Matthias u Sibylla

Huishoudelijk reglement

Hieronder treft u ons huishoudelijk reglement aan, welke gelden zodra u een overeenkomst met ons aangaat. Deze regels klinken misschien formeel, maar zijn uitsluitend bedoeld om een eventuele samenwerking soepel te laten verlopen. Leest u ze aandachtig door en mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan horen wij dat graag.

 1. bij aankomst op de camping dient u zich te melden bij het woonhuis.
  Dagbezoek: Uw bezoek moet zich eveneens melden en tegelijkertijd betalen. U blijft te allen tijde verantwoordelijk voor uw bezoek.

 2. op de datum van aankomst kunt u na 15.00 uur over de door u gereserveerde plaats beschikken. Op de datum van vertrek dient u de door u gereserveerde plaats voor 11.00 uur te verlaten.

 3. Camping autovrij: Na installatie van het kampeermiddel dienen motorrijtuigen direct op het erf op de daarvoor bestemde plaatsen geparkeerd te worden. I.v.m. veiligheid van de kinderen is de maximumsnelheid op ons terrein 5 km per uur.

 4. Huisdieren: Honden zijn na overleg met de eigenaar toegestaan en dienen te allen tijde aangelijnd te zijn en buiten het kampeerterrein c.q. erf te worden uitgelaten.

 5. Verhuur aan derden: Het verhuren van het kampeermiddel aan derden is niet toegestaan.

 6. Seizoenplaatsen: Huurders van een seizoenplaats dienen 1 meter rondom de caravan en/of binnen de scheerlijnen het grasveld zelf deugdelijk bij te houden. Een opslagtentje van maximaal 4 m² is toegestaan.
  Logees moeten worden gemeld en apart afgerekend.

 7. Plaatsing kampeermiddel: In verband met terreinonderhoud verzoeken wij u uw kampeermiddel 1,5 m uit de beplanting te plaatsen.

 8. Nachtrust: De nachtrust gaat in om 23.00 uur en duurt tot de volgende morgen 07.00 uur. Gedurende deze tijd mag er op het terrein geen gebruik gemaakt worden van motorrijtuigen. Vermijd luidruchtigheid.

 9. Kinderen: De kinderen zijn ook gasten. Wees kindvriendelijk. Als ouder bent u ten allen tijde verantwoordelijk voor uw kinderen ook voor de schade die uw kinderen aanrichten. Kinderen beneden de zes jaar gelieve u niet zonder begeleiding gebruik te laten maken van de was- en toiletruimte. In verband met de veiligheid geld deze laatste regels ook voor de bedrijfsgebouwen.

 10. Schade: Verhuurder aanvaardt generlei aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel en/of schade aan de op zijn terrein aanwezige eigendommen van derden, opgelopen door welke oorzaak dan ook.

 11. Installaties: Kampeerder staat in en is verantwoordelijk voor de deugdelijkheid van de caravan, inclusief gas-, elektrische- en waterleiding. I.v.m. de verplichte legionella preventie is het niet toegestaan een vaste wateraansluiting naar uw caravan te maken. Lpg is niet toegestaan.

 12. Het Milieu: Waarborg voor milieuzorg. Op ons bedrijf wordt zuiniger omgegaan met energie, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Al lijken water remmers op de douches en kranen en lampen die automatisch uit gaan niet zo consumentvriendelijk, ze helpen ons echter om de energie en water te besparen en dat betekent minder kosten en minder belasting van het milieu. Let daarom op de navolgende punten.

 13. Riolering: ga behoedzaam om met de afvoeren. Spoel geen vet of etensresten door de afvoeren. Gooi geen maandverband of chemicaliën in de toiletten;

 14. Chemisch toilet: het chemisch toilet dient geledigd te worden in de daarvoor bestemde uitstorttafel en absoluut niet in de toiletten.

 15. Water: ga behoedzaam om met water. Verspil het niet;

 16. Afval: Glas, papier, blik en chemisch afval zoveel mogelijk scheiden. Huishoudelijk restafval dient u in dichtgeknoopte zakken in de container te deponeren. Kampeer afval, kapotte tuinstoelen en dergelijke dient u mee naar huis te nemen of naar de milieustraat te brengen. Het is verboden om van elders meegenomen afval bij ons in de container te deponeren.

 17. Telefoon: telefonische boodschappen worden alleen in dringende gevallen bezorgd.

 18. Schuur: De ruimte in schuur is geen opslagplaats voor kampeeruitrustingen.

 19. Geen surf- en duikkleding in het toiletgebouw schoonmaken.

 20. Trekkerstent: maximale oppervlakte van 6.5 m².
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen