Nederlands Duits

Reacties gasten

Un merveilleux week-end au minicamping Klaverwijk. Ce week-end de Pentecôte nous a offert un temps magnifique, mais aussi un camping accueillant, super propre en permanence, tranquille, très vert et habitè par de merveilleux oiseaux qui nous réveillaient

Giovanni et Marianne

Nieuws
Klik om afbeelding te openen
Bij de beoordeling van beste camping van Nederland is minicamping Klaverwijk op de 5e plaats geëindigd. Voor ons is de Award een eretitel van consumentenverkiezingen. We zijn bijzonder trots op de Award en deze is voor ons zeer belangrijk.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Klik om afbeelding te openenWij hebben speciaal voor onze campergasten in totaal 4 plaatsen ingericht met een verharde ondergrond op gras. Deze camperplaatsen zijn geïntegreerd op ons campingterrein. Alle plaatsen zijn voorzien van water- en 10 ampère stroomaansluiting. Wij bieden u een rustige camping, gemoedelijke sfeer en alle comfort, maar vooral veilige overnachtingsplaatsen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Klik om afbeelding te openenWij zijn heel blij met het Zoover keurmerk Highly Recommended. Wij beschouwen deze prijs als een groot compliment, omdat door de gasten wordt bepaald welke campings deze kwaliteitsbeoordeling van Zoover krijgen. Hiervoor onze hartelijke dank.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Klik om afbeelding te openen
Kamperen bij de boer en toch van alle gemakken voorzien. Vanaf iedere kampeerplaats kunt u moeiteloos inloggen op het internet.
Alle kampeerders krijgen gratis wifi.
  Druk artikel af Verstuur artikel