Nederlands Duits

Reacties gasten

Wij voelden ons onmiddellijk thuis op de gezellige camping Klaverwijk. Alles wat we nodig hadden was aanwezig en de uitbaters zijn erg gastvrij en behulpzaam! Wij hebben erg genoten van onze driedaagse in Zeeland en komen zeker nog terug!!

Kristel en Veerle Helsen.

Informatie

Minicamping KLAVERWIJK is een rustig gelegen boerderij-camping in het Noord-Bevelandse polderlandschap en ligt in de directe omgeving van strand, surfcentrum, duiksportlocaties, viswater en Nationaal Park Oosterschelde (het grootste natuurpark van Europa).

De centrale ligging, in het hart van Zeeland, biedt eindeloos veel mogelijkheden om optimaal te genieten van uw vakantie.
U bent binnen de kortste tijd in de toeristische stadjes of winkelcentra van Zeeland, zoals Veere, Middelburg, Zierikzee, Sluis of Goes, steden rijk aan historie en monumenten.
Ook België, met zijn prachtige steden en buitenlandse sfeer, is dichtbij. (b.v. Brugge 50 km).

Sportieve gasten, kunnen met onze hoeve als basis, al wandelend of fietsend de Zeeuwse Delta ontdekken en genieten van de diversiteit aan landschappen die onze provincie biedt.

Voldaan van alle indrukken, cultuur of sportieve activiteiten kunt u op onze plattelandscamping in alle rust en gemoedelijke sfeer nagenieten van al het moois dat u die dag heeft beleefd.
Bekijk ook ons Huishoudelijk reglement
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen